Jste výrobce a používáte naše bambucké máslo? Rádi budeme mít vaše produkty na zdravizafriky.cz. Ozvěte se nám.♥

Hodnocení obchodu

5,0 206 hodnocení
5
205x
4
0x
3
0x
2
0x
1
1x
Nevyplňujte toto pole:
HZ Avatar autora Hana Zikešová | 8.11.2022
Doporučuji, právě jsem začala používat je to nejlepší přírodní prostředek, nedráždí pokožku.
LN Avatar autora Lucie Nováková | 8.11.2022
S obchodem jsem velice spokojená, doporučuji. Balíček byl krásně zabalený, bylo tam milé povídání. Toto bambucké máslo mám poprvé, zatím jsem nevyzkoušela, ale už se na to moc těším.
VM Avatar autora Vladimíra Malenová | 7.11.2022
Před rokem jsem vyzkoušela poprvé bambucké máslo a dnes si neumím představit nic lepšího pro mou pleť a tělo…mimo jiné: moje opálení ještě nikdy nevydrželo tak dlouho!…dokonce i můj zprvu skeptický manžel si nemůže vynachválit uklidňující účinky po holení a hydratační účinek na jeho suché ruce. Chválím také za vstřícnost majitelky Anežky při dotazech a rychlost dodání! Děkuji!!! PS: Doporučuji vřele! Já už mám dárky pod stromeček ;)
TB Avatar autora Tomáš Bazovský | 3.11.2022
Miluju poctivost!:*
Avatar autora Marta Žáková | 1.11.2022
MK Avatar autora Marie Kratochvílová | 28.10.2022
Za 1
PS Avatar autora Petra Stehlíková | 26.10.2022
Naprostá spokojenost. Rychlé dodání, recyklovaný obal, kvalitní zboží. Bio bambucké máslo je opravdu skvělé ????
Avatar autora Zuzana Čambalova | 19.10.2022
Používám na odbarvené vlasy a tělo a je úžasný v každém ohledu. Špatně se vymývá ale to je jasné ,když je to tuk a olej :) účinky stojí za to :) obchod úžasný a úžasná rychlost a komunikace. Děkuji určitě objednám znovu ;)
OL Avatar autora Olga Lisova | 17.10.2022
Pristup krasny,ucinky masticky uvidim:)
LB Avatar autora Lucie Burianova | 15.10.2022
Vse v poradku, urcite mohu jen doporucit
KR Avatar autora Král Radka | 15.10.2022
IK Avatar autora Ivana Krušková | 14.10.2022
S obchodem jsem velice spokojená, vše proběhlo v rychlosti, milý přístup k zákazníkovi, určitě si objednám další zboží.
AV Avatar autora Alena Vrzalová | 12.10.2022
Objednávala jsem poprvé a vše proběhlo k mé spokojenosti, dokonce i dotazy před samotnou objednávkou byly obratem zodpovězeny. Děkuji ????
LM Avatar autora Lukáš Miler | 10.10.2022
Zbozi asi super ikdyz jeste neprislo a uz otravujou se spkojenosti....jako obvykle kdyz tohle nejaky shop udela, tak u mne konci a nedoporucuju nikomu.....
Avatar autora Anežka Šedová (Administrátor) 10.10.2022
Dobrý den Lukáši, vaše hodnocení nás mrzí - hlavně z toho důvodu, že na vás zboží zaslané na dobírku čeká již 3 dny ve výdejním místě zásilkovny. Doufám, že až si balíček vyzvednete, budete s produkty spokojen. Přeji krásný den Anežka Šedová
AP Avatar autora Aleš Plaček | 1.10.2022
ZK Avatar autora Zuzana Koudelová | 25.9.2022
Všechno OK, ráda doporučím dalším.
V Avatar autora Viera | 17.9.2022
Rychle dodání,skvělé výrobky,milý dopis...super všem doporucuji!!!
P Avatar autora Pavlína | 13.9.2022
.... velká spokojenost, skvělé výrobky, rychlé dodání, milý dopis... obchod doporučuji
TV Avatar autora Tereza Ruth Veselá | 10.9.2022
Jsem velmi spokojená! Dodání bylo velmi rychlé a bez jakýchkoliv komplikací. Vše kvalitně zabaleno a ekologie firmy mě těší!
LM Avatar autora Lucie Malíková | 10.9.2022
Přehlednost????
Nahoru
206 položek celkem

Ověřeno našimi zákazníky

Najdete nás i na MALL.CZ Udržitelný e-shop